ריזוטו פטריות

1. חבילה של פטריות יער, פרוסות.
2. 1 בצל יבש חתוך לקוביות.
3. 2 שיני שום קצוצות.
4. 1 כוס אורז מיוחד לריזוטו.
5. מעט אגוז מוסקט מגורר, פלפל שחור, מלח ים.
6. כ 6 כוסות ציר עוף/ירקות, חמות.
7. 1.5 כוס יין לבן טוב.
8. 200 ג׳ גבינת פרמג׳אן מגוררת.
אופן ההכנה
בסיר רחב וכבד, מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את הבצל, עד להזהבה קלה,
ואחכ את השום והפטריות.
מוסיפים את התבלינים.
לאחר כ 5 דק׳, מוסיפים את האורז ומערבבים כדקה.
מוסיפים את היין,
ומערבבים כל הזמן (זה הסוד בריזוטו), ברגע שנגמרו לחלוטין הנוזלים בסיר, מוסיפים
כוס וחצי ציר, מערבבים, וכך הלאה.
מידיי פעם טועמים, בכדי לבדוק את רכות האורז.
לבסוף מוסיפים את הגבינה, מערבבים ומגישים.
בתיאבון