ירקות מניפה בתנור - אנטיפסטי

איך לומר את זה הכי מנומס שיש?
אני לוקחת את כל הירקות הקשים, שיש לי במקרר, בלי הבדל דת, גזע ומין!!!!!!
גם כאלו שהתחילו לצלוע...
קולפת, ופורסת, כמעט עד הסוף, כמו בתמונה
שופכת בנדיבות שמן זית איכותי,
(אני קונה את השמן של משק טל בכפר ביל“ו, פשוט נפלא)
מפזרת מעט פלפל גרוס
מלח הימליה גס
עלים מהגינה (מרווה/אורגנו/טימין/רוזמרין...)
מכניסה לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
עד להזהבה טובה ויפה.
מתאים כתוספת לכל ארוחה.
בתיאבון ידידיי!!!