גרנולה תוצרת בית

 

גרנולה ביתית מהירת הכנה, בריאה וטעימה מאוד

מתאימה מאוד לארוחת בוקר/ערב, בתוספת יוגורט ופירות העונה

 

מצרכים 

3 כוסות שיבולת שועל- לא מהירת הכנה

1 כוס שקדים מולבנים חצויים/פרוסים

1 כוס גרעיני חמניה

1 כוס גרעיני דלעת

0.5 כוס סומסום

2 כפות סוכר חום

1 כפית קינמון

 

בקערה גדולה מערבבים את כל המצרכים היבשים ומוסיפים

 

0.5 כוס סילאן טבעי

0.25 כוס שמן צמחי

 

מערבבים הכל שוב, עד לפיזור מלא של הסילאן והשמן

 

שופכים לתוך תבנית גדולה, משטחים בעדינות, בלי דחיסה, ואופים בחום של 180 מעלות, כ-20-30 דקות, כאשר מידי חמש דקות, מערבבים, למניעת חריכה של הצדדים

 

מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה

1 כוס של פירות יבשים קטנים או חתוכים

 

מקררים ומעבירים לצנצנות אטומות

 

בתיאבון