גרנולה תוצרת בית

היום אלמד אתכם להכין את הגרנולה הכי טעימה שיש
בקערה גדולה מערבבים: 3 כוסות שיבולת שועל (לא מהירת הכנה) 1 כוס שקדים מולבנים חצויים 1 כוס גרעיני חמנייה 1 כוס גרעיני דלעת 1/2 כוס סומסום 2 כפות סוכר חום 1 כפית קינמון
לאחר ערבוב קל מוסיפים לקערה הגדולה 1/2 כוס סילאן + רבע כוס שמן תירס ומערבבים שוב. שופכים לתוך תבנית גדולה, משטחים בעדינות, ואופים בחום של 180 מעלות, כ-20 דק', כאשר כל חמש דק' מערבבים בתוך התבנית ומחזירים לתנור (להקפיד שלא ישרף!!!), מוציאים מהתנור ומוסיפים פירות יבשים שאוהבים...
שמחתי לעזור ולהעשיר שלכם את הרפרטואר.
התוצאה לפניכם!
בתיאבון, עידית.